Nak Jadi Ahli,Tapi Tak Tahu Caranya.

Nak Jadi Ahli,Tapi Tak Tahu Caranya.

“Assalamualaikum kak,saya nak join ahli tapi macam mana yea caranya?”
Antara salah seorang yang pm berminat nak join ahli.Alhamdulillah sekarang sudah ramai yang sudah berminat menjadi ahli Shaklee.Ini kerana,selain dapat makan untuk sendiri & keluarga,dapat membeli dengan harga ahli yang lebih murah dari harga retail.Sangat berbaloi bila dah jadi ahli Shaklee ni.

NAK TAHU BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE ?

1)Membayar yuran keahlian sebanyak RM69 unutk seumur hidup.RM10.60 untuk kos postage bagi Semenanjung & RM21.20 untu Sabah/Sarawak untuk menerima starter kit / beg Shaklee.
Ini adalah contohnya :

image

2)Dengan pembelian barang Shaklee yang berjumlah RM680 & ke atas iaitu points bersamaan 200uv..
Mudah kan!!!

3)Boleh juga dengan cara ini,pembelian 2 botol VIVIX SHAKLEE secara automatik anda akan dapat free membership..Ini kerana dengan 2 botol Vivix bersamaan dengan 238uv.Haaaa..memang layaklah untuk anda menjadi ahli lebih dari points UV yang sepatutnya.

image

Selain itu,anda juga akan memperolehi bonus pada 14hb atau 15hb kerana bonus anda cukup untuk mendapat bonus free dari Shaklee…
Points yang melayakkan anda mendapat bonus adalah 150uv.

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE

********************************************************

🎉Ganjaran tunai (CASH BONUS)

✨anda akan dapat bonus setiap 14hb ,tetapi dengan points yang mencukupi iaitu 150uv
✨bonus akan dimasukkan dalam akaun anda

🎉Program kereta (CAR BONUS)

🎉Percutian (CONVENTION BONUS)

✨percutian bertaraf 5 bintang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee
✨percutian di luar negara & peluang menunaikan umrah secara percuma

Kesemua ini bukan mudah untuk anda dapat,perlukan semangat yang tinggi untuk berusaha,bersungguh-sungguh nak berjaya,ilmu kerohanian juga penting.
Jika anda bersungguh-sungguh untuk mengubah nasib keluarga anda,nak dapat bonus yang tinggi kalah gaji anda sekarang ini,perlulah semangat yang tinggi,jangan berputus asa,rajin usaha,fokus dan ilmu kerohanian juga penting.

Nak menjadi ahli sekarang ?
Hubungi saya sekarang !!

call/sms/whatsapp/wechat/telegram: 0175690765

Ig: mama_hana_jual_vitamin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s